Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Στόλισε» τους δημοσιογράφους ο Καράσκο

Το Βέλγιο είναι από τις εθνικές ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στο Euro της Γαλλίας με το ποδόσφαιρο που παίζει και ήδη βρίσκεται στα προημιτελικά του θεσμού, όπου και θα αγωνιστεί κόντρα στην Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» για μερικούς θεωρούνται ικανοί μέχρι και για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, αφού διαθέτουν μία από τις πιο ταλαντούχες «φουρνιές» τους, μετά από πολλά χρόνια.

Ωστόσο, ο εγχώριος Τύπος αρκετές φορές έχει «κράξει» τους παίκτες της εθνικής ομάδας. Ειδικά για την πρεμιέρα τους στο τουρνουά κόντρα στην Ιταλία, όπου και ηττήθηκαν με σκορ 2-0. Ο επιθετικός της ομάδας, Γιανίκ Καράσκο, δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα χέρια τώρα που το Βέλγιο δίνει… απαντήσεις:

«Η καλοπροαίρετη κριτική του Τύπου βοηθάει μία ομάδα να πάει μπροστά και να γίνεται καλύτερη. Όταν όμως γίνεται κακοπροαίρετη κριτική, τότε υπάρχουν προβλήματα σε ποδοσφαιριστές, αφού η απόδοσή τους επηρεάζεται από τα σχόλια των δημοσιογράφων. Δεν λέω πως είμαι σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, αλλά, υπάρχουν αρκετοί στα αποδυτήρια που δεν αισθάνονται ωραία με τέτοια σχόλια.

Για παράδειγμα εγώ όλη την σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιζα στα δεξιά και τώρα με την εθνική παίζω στα αριστερά. Χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές. Πρέπει να το ξέρει αυτό ο Τύπος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ