Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριστικά εκτός με Λίβερπουλ ο Καρβαχάλ

Ακόμη ένα «πλήγμα» δέχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζινεντίν Ζιντάν που βλέπει συνεχώς να του προκύπτουν όλο και περισσότεροι τραυματισμοί. Σύμφωνα με τα μαδριλένικα Μέσα, ο Γάλλος τεχνικός έμαθε ακόκα ένα δυσάρεστο νέο, καθώς ο Ντάνι Καρβαχάλ θα χάσει την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο δεξιός μπακ της «Βασίλισσας» δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα και δεν πρόκειται να προλάβει τον πρώτο αγώνα με τους «κόκκινους» στη Μαδρίτη στις  6 Απριλίου. 

Μάλιστα, ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει με αγωνία και τα νέα των εξετάσεων του Τόνι Κρόος ο οποίος αποχώρησε από την Εθνική Γερμανίας με ενοχλήσεις στο πόδι και η παρουσία του στον αγώνα με τη Λίβερπουλ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ