Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτέλεσμα σοκ για την Αϊντχόφεν πριν από τον Ολυμπιακό

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο κύπελλο Ολλανδίας, η Αϊντχόφεν δείχνει ότι μένει και εκτός κούρσας πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες πριν το ταξίδι της στον Πειραιά για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League, η Αϊντχόφεν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ντεν Χάαγκ, η οποία ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με αρκετό rotation από τον Ρότζερ Σμιντ, η Αϊντχόφεν είδε το ματς να της… στραβώνει από πολύ νωρίς. Ο Μαξ αστόχησε σε πέναλτι (21’) και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ντεν Χάαγκ προηγήθηκε λίγο αργότερα με τον Αντεκάνιεν (27’). Το «βαρύ» πυροβολικό της Αϊντχόφεν, ο εκρηκτικός Ντόνιελ Μάλεν με δύο γκολ γύρισε μόνος του το ματς (51’, 76’), όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει την νίκη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κράμερ ισοφάρισε σε 2-2, με την Αϊντχόφεν να βρίσκεται πια στο -3 από τον Άγιαξ, ο οποίος όμως έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ