Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Δύο στα δύο για Πλζεν κι ένα πρόβλημα τραυματισμού

Η Πλζεν έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημά της κερδίζοντας με 2-1 στην έδρα της Λίμπερετς. 

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχασε και έναν σημαντικό παίκτη της καθώς λόγω τραυματισμού αποχώρησε ο δεξιός μπακ Ρέζνικ από το παιχνίδι μόλις στο 10ο λεπτό!

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Πάβελ Βρμπα είχε την κατοχή της μπάλας στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την σκληρή άμυνα της Λίμπερετς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Πάζλερ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά να μην μπορεί να νικήσει στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα Κοζάτσικ.

Αντίθετα η Πλζεν δεν έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο!

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η αντίπαλος τβν Πειραιωτών ευτύχησε στην πρώτη ευκαιρία της να προηγηθεί. Από σέντρα του Χάβελ ο Περνίτσα πετάχτηκε στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 58′! 

Η γηπεδούχος έφτιαξε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά δεν σκόραρε. Και από στατική φάση η Πλζεν βρήκε δεύτερο γκολ. Στο 71′ με ωραίο πλασέ ο Κόπιτς έκανε το 0-2!

Η Λίμπερετς δεν τα παράτησε και μείωσε στο 81′. Από φάουλ του Νεσίτσκι ο Μούσα πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. 

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο γέμισαν πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή της Πλζεν αλλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League κράτησε το τρίποντο!

ΠΛΖΕΝ : Χρούσκα, Ρέζνικ (10′ Χάβελ), Περνίτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Χροσόβσκι, Τσερμάκ (87′ Μιχάλικ), Καγιάμπα, Κόπιτς, Κάλβαχ, Κρμεντσίκ (81′ Χόρι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ