Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο όνομα και σήμα για την Ξάνθη

Η μέχρι χθες Skoda Ξάνθη έγινε πλέον ΞΑΝΘΗ Α.Ο, απέκτησε νέο σήμα και έστειλε και μήνυμα –απάντηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την εισήγηση περί υποβιβασμού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ενώ απομένει ένας ακόμα χρόνος προτού λάβει τέλος η συνεργασία της ΒΙΑΜΑΡ του Χρήστου Πανόπουλου με την αυτοκινητοβιομηχανία Skoda, οι ιθύνοντες της ομάδας προχώρησαν στην αλλαγή του ονόματος της ομάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται σε αυτή η αλλαγή ισχύει από την 1η Ιουνίου: «Από 01.06.2016 η ονομασία και ο διακριτικός τίτλος της ομάδας μας είναι Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. – XANTHI F.C».

Επίσης παρουσιάστηκε και το νέο λογότυπο της ομάδας, που έχει και πάλι τη μορφή του Δημόκριτου με τα χρώματα να παραμένουν τα ίδια.

Όσον αφορά την απάντηση προς την επιτροπή δεοντολογίας είναι λιτή και… αινιγματική καθώς κάποια πράγματα όπως το ύφος των ανακοινώσεων δεν αλλάζουν: «Η Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο, για την εισήγηση αυτή.

Ο καιρός θα δείξει!

Να ‘ναι όλοι καλά…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ