Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Γιοβάνοβιτς: «Να δουλέψουμε με σοβαρότητα ενόψει Σεπτεμβρίου»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το σύνθημα ενόψει των δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία και την Ιταλία, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει με σοβαρότητα, παρά το δύσκολο σημείο της σεζόν.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν ξανά την Πέμπτη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις με τη Σουηδία στη Στοκχόλμη στις 4 Ιουνίου και με την Ιταλία στο Ηράκλειο Κρήτης στις 7 Ιουνίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες προέρχονται από απαιτητική χρονιά με τις ομάδες τους, αλλά υπογράμμισε πως τα δύο φιλικά αποτελούν σημαντική ευκαιρία για δουλειά, ενόψει και των επίσημων αγώνων που ακολουθούν στο Nations League.

Όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ:

«Είναι μια περίοδος δύσκολη είναι αυτή του Ιουνίου. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από μια απαιτητική σεζόν με τις ομάδες που έπαιζαν. Θα προσπαθήσουμε σε αυτά τα δυο φιλικά παιχνίδια να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, με την ίδια σοβαρότητα, όπως πάντα.

Προσπαθώντας να βελτιωθούμε και να προσθέσουμε κάποια πράγματα. Είναι μοναδική ευκαιρία γιατί Σεπτέμβρη και Οκτώβρη θα έχουμε διαφορετικά ματς και δεν θα έχουμε πολλά για να κάνουμε στις προπονήσεις. Αλλά ίσως είναι μια τελευταία ευκαιρία για να δουλέψουμε ενόψει Σεπτεμβρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ