Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρίτη σερί νίκη και σε θέση… Ευρώπης η Οσασούνα

Η Οσασούνα επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σεβίλης στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της LaLiga. Με το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμη με τη Μαγιόρκα), η οποία οδηγεί στο Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γκαρθία στο 25ο λεπτό, ενώ η Σεβίλη έμεινε με δέκα παίκτες από το 32’, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Λουκεμπάκιο για πολύ άτσαλο μαρκάρισμα.

Λεγανές – Χιρόνα

Την ίδια ώρα, η Λεγανές, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 19ο λεπτό λόγω της αποβολής του Σις, κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην Χιρόνα.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε χάρη στο γκολ του Ελ Χανταντί στο 90’+2’, ενώ οι Καταλανοί είχαν προηγηθεί στο 54’ με τέρμα του Στουάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ