Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το φαβορί για διάδοχος του Πετράκη στον πάγκο του Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Το «διαζύγιο» με τον Πετράκη ήρθε μία μέρα μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του Αγρινίου από τον Λεβαδειακό (6-0) στην 6η αγωνιστική της Super League, φέρνοντας τον Αναστασίου προ των πυλών για την τεχνική ηγεσία των «κυανοκίτρινων».

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον 52χρονο τεχνικό και τη διοίκηση της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τον Αναστασίου να βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο για επαφές και συμφωνία.

Ο τεχνικός είχε προηγουμένως καθοδηγήσει την ομάδα την περίοδο 2021-2023, με 72 συνολικά αγώνες και προτιμήθηκε αντί του Στέλιου Μαλεζά, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο.

Ο Αναστασίου έχει περάσει επίσης από Παναθηναϊκό, Ρόντα, Κόρτραϊκ, Ομόνοια, Ατρόμητο, Κηφισιά και είναι διαθέσιμος από τα τέλη Ιουνίου, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την κυπριακή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ