Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έσταξε μέλι για τον Παναθηναϊκό και το κοινό του ο Ντόντσιτς

Την πιο ωραία και ταυτόχρονα… δύσκολη για τον αντίπαλο ατμόσφαιρα στην οποία έχει αγωνιστεί ο ίδιος ποτέ, κλήθηκε να επιλέξει ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «First we feast» στο YouTube, όπου πρέπει να απαντάει σε ερωτήσεις, τρώγοντας καυτερές φτερούγες κοτόπουλου.

Ο 26χρονος γκαρντ ξεχώρισε την ατμόσφαιρα που είχε βιώσει από κοντά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Ρεάλ.

«Η Σερβία, η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν την καλύτερη ατμόσφαιρα. Το πιο καυτό κοινό που έχω παίξει είναι αυτό του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου και ξεκίνησε το ματς όπου χάναμε 20-0 στο ξεκίνημα, ήταν τρελό», ανέφερε ο Σλοβένος άσος.

Ο Ντόντσιτς αναφερόταν στον πρώτο αγώνα των playoffs του 2018 (17/4/2018), όταν ο Παναθηναϊκός είχε ισοπεδώσει τη Ρεάλ με 95-67, κάνοντας τότε το 1-0 στη σειρά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η «Βασίλισσα» πήρε τα τρία επόμενα ματς και προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague, αλλά ο «μάγος» των Λέικερς ακόμη δεν έχει ξεχάσει εκείνη τη βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ