Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Θρίλερ» χωρίς νικητή στο «Ολίμπικο»

Το καλύτερο από κάθε άποψη ματς της 34ης αγωνιστικής της Serie A ήταν αυτό με το οποίο έπεσε η «αυλαία» στο «Ολίμπικο» ανάμεσα στη Λάτσιο και στην Ουντινέζε. Το τελικό 3-3 ήρθε αφού η Λάτσιο έκανε την ανατροπ’ή στο προβάδισμα της Ουντινέζε, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με δική τους ανατροπή, αλλά στο φινάλε ο Μαλντίνι κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» για τους «λατσιάλι». Στο ματς που μέχρι το 85′ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, για να έρθουν τρία γκολ στη συνέχεια, τα δύο στις καθυστερήσεις.

Νωρίτερα, την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και για τη σεζόν 2026/2027 εξασφάλισε ουσιαστικά η Κάλιαρι μετά τη νίκη της στη Σαρδηνία με 3-2 επί της Αταλάντα, στο πιο συγκλονιστικό ματς του τριημέρου.

Τέσσερις… στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν, οι νησιώτες ξέφυγαν με +8 βαθμούς από την 18η Κρεμονέζε και θα πρέπει ν’ αυκτονήσουν στη συνέχεια για να κινδυνεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ