Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος εποχής: Ο Βιεϊρίνια ετοιμάζεται για το «last dance» στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs και σε αυτή την βραδιά θα γίνει υποστολή σημαίας για τον μεγαλύτερο ξένο παίκτη στην ιστορία του Δικεφάλου.

Ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα και οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν την δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν με έναν μεγαλοπρεπή τρόπο.

Ο 39χρονος Πορτογάλος διεθνής ταυτίστηκε όσο λίγοι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου, έχοντας 314 συμμετοχές και πέτυχε 51 γκολ.

Πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και τριών κυπέλλων, όντας μέλος της κορυφαίας χρονιάς στην ιστορία του Δικεφάλου, την σεζόν 2018/19, όταν κατέκτησε το νταμπλ. Φυσικά δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Τούμπα, καθώς προορίζεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ