Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Συμφώνησε με τον Γιάκιτς ο ΠΑΟΚ»

Ο Κρίστιαν Γιάκιτς (29 ετών, 1.81μ.) αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή και όπως αναφέρουν τούρκικα δημοσιεύματα, ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένει η συμφωνία με την Άουγκσμπουργκ.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, μένει να πει το “ναι” η γερμανική ομάδα η οποία προτιμά είτε την απευθείας πώληση του Γιάκιτς είτε τον δανεισμό του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ του ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Ο 29χρονος μέσος διαθέτει σημαντική εμπειρία από το γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπου πανηγύρισε μαζί της το Europa League τη σεζόν 2021/22, ενώ έχει περάσει και από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα με την Άουγκσμπουργκ, ώστε ο Γιάκιτς να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στη μεσαία γραμμή του Δικέφαλου του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ