Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Αιγάλεω και ΑΕΚ Β’ – Νίκη ανάσα για τα Χανιά

Στη μάχη της εισόδου στα play off της Super League 2, το Αιγάλεω βρίσκεται μια… ανάσα από την πρώτη πεντάδα μετά το 0-0 με την ΑΕΚ Β’, ενώ τα Χανιά διατήρησαν τις ελπίδες τους μετά τη νίκη (3-2) με ανατροπή επί της Ηλιούπολης, η οποία αυτή τη στιγμή είναι 5η, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την κρητική ομάδα. Στο παιχνίδι της ουράς, Παναχαϊκή και Παναργειακός μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά το ισόπαλο 1-1.

Αιγάλεω – ΑΕΚ Β’ 0-0

Το Αιγάλεω είναι πλέον μια ανάσα από το να κλειδώσει τη θέση του στην πρώτη πεντάδα και στα play off, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, μετά το 0-0 με την ΑΕΚ Β’, η οποία διατηρεί κάποιες λιγοστές ελπίδες για να προλάβει την πεντάδα.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 59′, όταν ο Μανίσα ανέτρεψε τον Δρίτσα λίγο πριν αυτός μπει στην περιοχή, με τον παίκτη της ΑΕΚ Β’ να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα. Το Αιγάλεω άγγιξε το προβάδισμα στο 70′, όταν ο Καρβούνης με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Τλεμκανί.

Ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα, έφτασε ξανά μία ανάσα από το 1-0, αλλά το φοβερό σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Καρρίκι, Ευαγγέλου, Βοριαζίδης (69’ Μπάμπης), Ζιούλης, Τάμπας, Κωστόπουλος, Ενομό (46’ Καρβούνης – 90+1’ Μπιτέο), Δρίτσας (90+3’ Ρόβας), Τάτσης, Κειτά (46’ Φοφανά).

ΑΕΚ Β (Κωστένογλου): Τλεμκανί, Μανίσα, Παυλίδης, Βαλκάνης, Κανελλόπουλος, Γκολφίνος (75’ Παυλάκης), Μαρούτσης (90+2’ Κωνσταντακόπουλος), Φοφανά, Νίνο (61’ Κοσίδης), Τζούντα Γκαρσία, Θεοδωρίδης.

Παναχαϊκή-Παναργειακός 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ουραγών του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, καθώς Παναχαϊκή και Παναργειακός έμειναν ισόπαλοι 1-1.

Τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν πολύ νωρίς, καθώς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Τσιάνι, όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από ασταθή απόκρουση του Στογιάνοβιτς σε φάουλ του Ντιαλό. Οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με την ισοφάριση στο 21′, αλλά οι Μαδριγάλ και Παπατόλιος δεν βρήκαν δίχτυα. Στο 34′, οι «λύκοι» βρέθηκαν μία ανάσα από το 0-2, αλλά ο Στογιάνοβιτς «νίκησε» τον Κόκορη σε τετ α τετ.

Στο 56′, οι Αχαιοί «άγγιξαν» το 1-1, αλλά το πλασέ του Ελευθεριάδη αποκρούστηκε από το δοκάρι και ακολούθως ο Καραργύργης απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, σε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία. Τελικά, η Παναχαϊκή ισοφάρισε στο 68′, όταν ο Σκόνδρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καστεγιάνο με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Παναχαϊκή (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Ζαμόρα (46′ Χαλκιαδάκης), Πολ, Πανάγου, Τσακνής, Καραγιάννης, Παπατόλιος, Πετράτος (58′ Καστεγιάνο), Ελευθεριάδης (58′ Σκόνδρας), Μασούρας, Μαδριγάλ.

Παναργειακός (Φουτσίνι): Καραργύρης, Καρέλης, Ροκάι, Τσάνι (66′ Αλιατίδης), Κονέ (46′ Χατζηδημητρίου), Σουντουρά (84′ Ντομίνγκεζ), Παναγιώτου, Γιόβοβιτς, Ντιαλό, Κόκκορης (61′ Ντ. Ντιαλό), Ροντρίγκες.

Χανιά-Ηλιούπολη 3-2

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήραν τα Χανιά, καθώς επικράτησαν 3-2 της Ηλιούπολης και όχι μόνο απομακρύνθηκαν από την ουρά, αλλά διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα Play Off.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Αλεξόπουλο, όμως στο 26′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λάμτσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, στα Περιβόλια… έβρεξε γκολ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 54′ με πλασέ του Μανουσάκη και, αν και η Ηλιούπολη πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 59′ με την κοντινή κεφαλιά του Μούντριχα, οι Κρητικοί δεν είχαν ακόμη… πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 62′ ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ «έγραψε» το 2-2, οι παίκτες των Χανίων συνέχισαν να βγάζουν φάσεις και τελικά έφτασαν στην ανατροπή χάρη σε γκολ του Κυριακίδη στο 83′.

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μπάτζιος, Μπορταγκαράι, Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Μουνάφο, Τσέλιος (89’ Λιάτσος), Μπαστιάνος (75’ Πινακάς), Μανουσάκης, Κόλα (86’ Κωστανάσιος).

Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Φουρλάνος, Αλεξόπουλος, Πολίτης, Θωμαΐδης (69’ Σέα), Βασιλούδης (69’ Πολυχρόνης), Λεσάι (58’ Μούντριχας), Λάμτσε, Καλαμβόκης (29’ Πατάπης), Μαϊδανός, Κρέτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ