Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα «ραντάρ» ελληνικών ομάδων ο Μπερνάρ

Περίπου 1,5 χρόνο μετά την αποχώρηση του Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό και τον επαναπατρισμό του για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο, ο Βραζιλιάνος «συνδέεται» με ομάδες της Super League.

Το Rádio Itatiaia τονίζει πως τόσο η Μινέιρο όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Μέσα στο 2025 ο Μπερνάρ μέτρησε 52 εμφανίσεις, σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2027.

Όσον αφορά τις απολαβές του, ο 33χρονος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, αμείβεται με περίπου 100.000 ευρώ τον μήνα.

Ποσό που ασφαλώς θα ήθελε να γλιτώσει η ομάδα του, τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό το συμβόλαιο του άγγιζε το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ως εκ τούτου, η ηλικία, το μισθολογικό κόστος, η χαμηλή μεταπωλητική αξία και η ασταθής αγωνιστική προσφορά αναγκάζει τον βραζιλιάνικο σύλλογο να επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπερνάρ βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή στην Ελλάδα και, μάλιστα, ήδη έχει προταθεί σε συλλόγους της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ