Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ στον Πανιώνιο: Χάνει τη σεζόν ο Λούντζης

Βαρύ πλήγμα για τον Πανιώνιο και τον Μιχάλη Λούντζη, καθώς ο 27χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη φορά στην καριέρα του που αντιμετωπίζει τον ίδιο σοβαρό τραυματισμό, μετά το 2019 όταν αγωνιζόταν στο Λαύριο.

Ο Λούντζης, που θα απουσιάσει και από τις επερχόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρούσε φέτος 11,8 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε πρωτάθλημα και EuroCup.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι ο διεθνής γκαρντ θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, στέλνοντας μήνυμα στήριξης:

«Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μιχάλης Λούντζης υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού. Ο αθλητής θα χειρουργηθεί άμεσα. Ευχόμαστε στον Μιχάλη να είναι σιδερένιος και σύντομα να βρίσκεται στα γήπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ