Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σοκ στην Δανία – Μαχαιρώθηκε 19χρονος ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται από τη Δανία, καθώς ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ, Αλαμάρα Τζαμπί, τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Ο νεαρός αθλητής υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, με τους γιατρούς να δίνουν… μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η κατάστασή του πλέον χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή, ενώ έχει ήδη ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα.

Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, καθώς δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το πώς και γιατί σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο Τζαμπί, με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Πορτογαλία και πρόσφατα εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα της Μίντιλαντ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει μία συμμετοχή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ