Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ροντινέι: «Φεύγω κουρασμένος από τίτλους – Ζήσαμε υπέροχες στιγμές»

Με χιούμορ αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Ροντινέι, ο οποίος επιστρέφει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μπακ, κατά την αναχώρησή του, δήλωσε πως φεύγει «κουρασμένος από τους τίτλους», ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, λέγοντας στα ελληνικά: «Σας αγαπώ πολύ».

Για το αν φεύγει κουρασμένος από τους τίτλους:

«Κουρασμένος ναι, σε σχεδόν τέσσερα χρόνια κέρδισα τέσσερις τίτλους. Κουρασμένος να κερδίζω κάθε χρόνο. Χαίρομαι όμως για τον χρόνο που έμεινα εδώ στην Ελλάδα. Λέω στους φίλους μου: “Εδώ στον σύλλογο γράψαμε ιστορία”. Τώρα είναι η ώρα να φύγω. Η Ελλάδα σίγουρα θα γίνει η δεύτερη πατρίδα μου, γιατί αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και τους Έλληνες γενικά, γιατί με σεβάστηκαν πολύ αυτά τα χρόνια».

Για τον συμπαίκτη που θα έπαιρνε μαζί του στη Βραζιλία:

«Θα διάλεγα τον Τσικίνιο γιατί είναι φίλος μου. Ζήσαμε μαζί υπέροχες στιγμές. Είναι καταπληκτικός παίκτης και φίλος, τον οποίο είχα δίπλα μου από τη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα».

Για τον παίκτη του Ολυμπιακού που μοιάζει περισσότερο με Βραζιλιάνο:

«Ο Φορτούνης διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Είναι διαφορετικός και ξεχωριστός παίκτης. Τον λατρεύω και περάσαμε υπέροχα μαζί αυτά τα χρόνια. Ο Φόρτου είναι σαν Βραζιλιάνος παίκτης. Έχει πολλή ποιότητα και γίναμε φιλαράκια. Αυτό που καταφέραμε εδώ στον Ολυμπιακό ήταν να γράψουμε ιστορία. Δεν ήρθα απλώς να παίξω και να φύγω. Γίναμε οικογένεια και φίλοι. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό το μέρος».

Το μήνυμά του στους φίλους του Ολυμπιακού:

«Σας αγαπώ πάρα πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ