Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ψάχνεται για Μιτάι η ΑΕΚ»!

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της για τη θέση του αριστερού μπακ στον Μάριο Μιτάι, έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τις κιτρινόμαυρες Ακαδημίες!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε διαδικτυακή εκπομπή, ο Χαβιέρ Ριμπάλτα δουλεύει την υπόθεση, καθώς πρόκειται για δύσκολη περίπτωση.

Ο Αλβανός αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίζεται στην Αλ Ιτιχάντ και το συμβόλαιό του ύψους 1,2 εκατ. ευρώ με τους Σαουδάραβες εκπνέει το 2028.

Ο Μιτάι είχε πουληθεί από την ΑΕΚ στη Λοκομοτίβ Μόσχας το 2022 αντί 3,4 εκατ. ευρώ και το 2024 τον αγόρασε με 5,2 εκατ. ευρώ η ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά.

Είναι 22 ετών (ύψους 1.80 μ.) και αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Αλβανίας.

Ο ίδιος ο παίκτης, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα επέστρεφε εύκολα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ