Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βραζιλιάνο επιθετικό παίρνει ο Ολυμπιακός

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Ταλίς, αναφέροντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Παλμέιρας για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

Όπως αναφέρει ο Βενέ Κασαγκράντε, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα ποσό περίπου επτά εκατομμυρίων ευρώ, με τον Ολυμπιακό να αποκτά το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απομένει μόνο να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον μάνατζερ του 20χρονου φορ.

Αναλυτικά:

«Η Παλμέιρας ξεκίνησε ζητώντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ο Ολυμπιακός απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει επτά και οι σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία. Τώρα, η ελληνική ομάδα διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους του αθλητή το οικονομικό για να κλείσουν τη συμφωνία. Όσοι εμπλέκονται, αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως μια συμφωνία που είναι σε καλό δρόμο για να ολοκληρωθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ