Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιος είναι ο Εντιαγιέ που πήρε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του, αποκτώντας τον 18χρονο διεθνή Σενεγαλέζο Ρασίτν Εντιαγιέ, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και ανεβάζει ρυθμό με την Κ19 των «ερυθρόλευκων».

Ο νεαρός αγωνίζεται στο κέντρο με χαρακτηριστικά αμυντικού μέσου και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας AS Pikine στη Σενεγάλη.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα OFA FC και έχει συμμετοχές στις «μικρές» Εθνικές της χώρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε υπογράψει 6μηνο συμβόλαιο με την Ρεμς, όμως η πτώση της ομάδας στη Ligue 2 άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Εντιαγιέ συμμετείχε σχεδόν σε όλο το χθεσινό φιλικό της Κ19 με τη Β ομάδα του Ολυμπιακού, ξεχωρίζοντας για την ταχύτητα, τη φυσική του κατάσταση και τη δύναμή του, παρά τη σχετικά μικρή σωματοδομή του. Με αυτήν την κίνηση, ο Ολυμπιακός δείχνει για πολλοστή φορά τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ