Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ’ Εθνική: Βρέθηκε λύση για τα χρέη προς το Δημόσιο, ωφελούνται Πανιώνιος και Ηρακλής!

Γ’ Εθνική: Βρέθηκε λύση για τα χρέη προς το Δημόσιο, ωφελούνται Πανιώνιος και Ηρακλής!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Πανιώνιο η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία Αυγενάκη που αφορούσε την υπαγωγή των χρεών του Δημοσίου στα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν μια ΠΑΕ και την εναρμόνιση με ό,τι ισχύει για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες.

Η απόσυρση ουσιαστικά σήμαινε καταδίκη για τους Νεοσμυρνιώτες, αφού με τα χρέη προς το Δημόσιο να ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ, καταλαβαίνει κανείς πως ο Πανιώνιος δεν θα μπορούσε να ανέβει στη Super League 2 από τη στιγμή που θα «κυνηγούσανε» την ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης για να ενημερωθούν τόσο για τους λόγους της απόσυρσης της εν λόγω τροπολογίας όσο και για το αν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη λύση για τέτοιες περιπτώσεις.

Κι η απάντηση που δόθηκε ήταν θετική και πως μέσα στις επόμενες μέρες η κυβέρνηση θα φέρει στο τραπέζι μια λύση που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον Πανιώνιο, αλλά και τις άλλες ομάδες που βρίσκονται επίσης σε δύσκολη θέση όπως είναι π.χ. ο Ηρακλής!

Μάλιστα, όπως τονιζόταν από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης, ο Πανιώνιος μπορεί κανονικά να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 2 και θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στις επαγγελματικές κατηγορίες (εφόσον βέβαια τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου των μπαράζ ανόδου), χωρίς τα χρέη του Δημοσίου να αποτελούν εμπόδιο.