Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ορίστηκε η επανεκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην Εφέσεων - Η πρώτη αντίδραση του Δικεφάλου!

Στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε η κλήση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την εκδίκαση (με φυσική παρουσία) της υπόθεσης της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη φερόμενη πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και την Ξάνθη!

Η εκδίκαση ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (9/12, 15:00).

Θυμίζουμε πως πρόκειται για την εκτέλεση της απόφασης του CAS που γύρισε την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών και η Ξάνθη με αφαίρεση 12 βαθμών, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά είχε πάρει πίσω τους βαθμούς μετά την απόφαση του CAS.

Η σημερινή κλήση δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ανέφεραν: «Επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, θα δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 09/12/2020, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00

ΕΚΘΕΜΑ

Έφεσεις 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄αριθμ. 95/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ και 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά α) της υπ΄αριθμ. 9 5/2020 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ β) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ».