Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εσίτι

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Εσίτι

Η Γκεζτεπέ είναι ικανοποιημένη από την αγωνιστική παρουσία του Άντερσον Εσίτι τη φετινή αγωνιστική περίοδο και θα ήθελε να κρατήσει τον Νιγηριανό μέσο και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο παρά τη θετική εισήγηση του προπονητή και την ικανοποίηση της διοίκησης η παραμονή του Εσίτι στην τουρκική ομάδα είναι αμφίβολη καθώς οι παράγοντες της δεν σκοπεύουν να εξαγοράσουν τα δικαιώματα του από τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όχι στην ρήτρα που είχε οριστεί στην αρχική συμφωνία τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για το δανεισμό του παίκτη, που είχε οριστεί κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα ήδη οι Τούρκοι βλέπουν άλλους μέσους, όπως ο Μπαντού Ενταγιέ και θέλουν να τους «κλείσουν» όσο γίνεται συντομότερα δείχνοντας κάνουν πλάνα χωρίς το Νιγηριανό μέσο που θα πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του ωστόσο στην Τούμπα μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, όχι μόνο γιατί το συμβόλαιο του κρίνεται πολύ υψηλό σε σχέση με την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και γιατί δεν φαίνεται να ταιριάζει στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.