Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Εν αναμονή της αυριανής (10/06) συζήτησης στη Βουλή για τον νέο αθλητικό νόμο είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά περιμένει να δει εάν θα υπερψηφιστεί ο νόμος ώστε αν βάλει μπρος τις μηχανές για την ανακαίνιση της Τούμπας.

Εάν όλα κυλήσουν όπως θέλουν οι «ασπρόμαυροι» και ο νόμος υπερψηφιστεί τελικά, τότε ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει τη δυνατότητα να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο και να ξεκινήσει τα έργα στην Τούμπα.

Εφόσον λοιπόν ξεπεραστεί και το συγκεκριμένο εμπόδιο, τότε ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την επικοινωνία με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, καθώς θα χρειαστεί να γίνουν και τα απαραίτητα έργα στο Στάδιο ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα εν όψει της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ανακαινίσεις σε διάφορους χώρους του γηπέδου, την ώρα που τα έργα στην Τούμπα θα… τρέχουν κανονικά. Όλα αυτά φυσικά, εφόσον υπερψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος η οποία προβλέπει να «δίδεται η δυνατότητα σε Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες να χρηματοδοτούν παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοσίου και να τις συμψηφίζουν με τα μισθώματα χρήσης τους».