Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ακυρώνεται η πώληση Γιαννούλη - Νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ!

Ακυρώνεται η πώληση Γιαννούλη - Νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ!

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την πιο ξεκάθαρη θέση που θα μπορούσε να πάρει, έστειλε το πιο σαφές μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ίσως ο πιο πολύτιμος παίκτης της ομάδας του που δεν έχει την πολυτέλεια να τον παραχωρήσει, πολύ περισσότερο σε αυτήν την περίοδο.

Γι' αυτό και η απόφαση να μην παραχωρηθεί στην παρούσα χρονική στιγμή φαίνεται πως είναι πια δεδομένη!

Η Αταλάντα έχει καταθέσει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον διεθνή μπακ.

Ο Φερέιρα είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον παίκτη μετά το ματς με τη Μπενφίκα και λίγο πριν μιλήσει γι' αυτόν στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ προσανατολίζεται στην υπογραφή νέου συμβολαίου, στην αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη και σε αυτούς βέβαια του μπάι άουτ!

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει τον 24χρονο αριστερό οπισθοφύλακα να αισθάνεται καλά σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να του αφήσει ανοιχτό το «παράθυρο» μιας καλής μεταγραφής στο μέλλον.

Εφόσον μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης καταφέρει να βρεθεί την επόμενη Τρίτη (22/9, 22:00) στο Κράσνονταρ, θα έχει συνάντηση με τον Γιαννούλη και εκεί μπορεί να κλείσει οριστικά το ζήτημα.

Πρόκειται για εξέλιξη που χαροποιεί ασφαλώς τον Αμπέλ Φερέιρα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βλέπει την ομάδα του να μην ενδίδει στις πιέσεις και να προσπαθεί να κρατήσει τον παίκτη που εξελίσσεται στη μεγαλύτερη «μετοχή» της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Για να το καταφέρει, δεν αποκλείεται να προταθεί στον ποδοσφαιριστή ακόμη και διπλασιασμός στις αποδοχές του που τη δεδομένη στιγμή του είναι στις 300.000 ευρώ με παράλληλη αύξηση της ρήτρας που αυτή τη στιγμή φτάνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ!