Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επικοινώνησε με Αλαφούζο ο Μπόλονι και αποφάσισαν για τα μεταγραφικά

Επικοινώνησε με Αλαφούζο ο Μπόλονι και αποφάσισαν για τα μεταγραφικά

Οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό για μεταγραφές πέρασαν από διαφορά στάδια, αλλά σας είχαμε ενημερώσει ότι αν και εντός ΠΑΕ υπήρξαν σκέψεις ενίσχυσης σε συγκεκριμένες θέσεις, όλα θα ξεκαθάριζαν στην επικοινωνία Αλαφούζου-Μπόλονι. Όπερ και εγένετο.

Φυσικά και θέλει μεταγραφές ο Ρουμάνος. Ποιος προπονητής, άλλωστε, δεν θέλει; Μάλιστα, εντόπισε τις θέσεις. Όμως, ήδη έχουν δοθεί αρκετά χρήματα χωρίς αποτελέσματα.

Επίσης, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι κοντά και όποιον και να πάρει τώρα το τριφύλλι, θα κάνει ένα μήνα τουλάχιστον να προσαρμοστεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μία η άλλη δηλαδή.

Έτσι, διαμορφώθηκε μια πραγματικότητα. Δεν πηγαίνει για νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός. Όμως, Αλαφούζος και Μπόλονι άφησαν μια μικρή χαραμάδα για κάποια προσθήκη.

Εφόσον ο Μπόλονι προπονήσει την ομάδα και βρεθεί κάτι αξιόλογο και πολύ προσιτό, μια ευκαιρία δηλαδή, θα αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση την ύστατη ώρα.

Μην ξεχνάμε πως στα εξτρέμ είχαμε ανατροπή με το come back Μολό, ενώ ενεργοποιήθηκε και ο Καμπετσής μπροστά. Όποια άλλη σκέψη αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Αντονίτο είναι νοκ άουτ και ο Σάντσες δεν έχει πείσει.