Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επιβεβαιώθηκαν τα… χειρότερα για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του 22χρονου άσου στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ...  Συγκεκριμένα, ο Χατζηθεοδωρίδης υποβλήθηκε σημερα σε μαγνητική τομογραφία ποδοκνημικής στο «Υγεία», η οποια έδειξε ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης.  Λόγω της βαρύτητας της κάκωσης και του οστικού οιδήματος η εκτίμηση του ιατρικού team για επάνοδο του παίκτη είναι 8 εβδομάδες τουλάχιστον!

Πλήγμα με Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό: Εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες!

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και τον Παναθηναϊκό, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του 22χρονου άσου στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χατζηθεοδωρίδης υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία ποδοκνημικής στο «Υγεία», η οποία έδειξε ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης.

Μάλιστα, λόγω της βαρύτητας της κάκωσης και του οστικού οιδήματος η εκτίμηση του ιατρικού team για επάνοδο του παίκτη είναι 8 εβδομάδες τουλάχιστον!