Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Σωκράτη

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το νταμπλ για δεύτερη σερί σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, σε ένα ματς όπου ο Σωκράτης είναι δύσκολο να δώσει το «παρών».

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. Θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κι έτσι να κλείσει το πρώτο του εξάμηνο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Βέβαια το θέμα είναι αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Η θλάση που υπέστη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, τον δυσαρέστησε σε μεγάλο βαθμό.

Γιατί και ο ίδιος φάνηκε να καταλαβαίνει πως δεν έχει και πολλά περιθώρια να προλάβει.

Από την άλλη πλευρά ο Σωκράτης έχει καλή σωματοδομή. Που ίσως να βοηθήσει. Στην παρούσα φάση όμως, κάνει εντατικά θεραπείες.

Και κάθε μέρα που περνάει εξετάζεται. Οι φυσιοθεραπευτές των πρωταθλητών Ελλάδας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Υπήρξαν περιπτώσεις που παίκτες επανήλθαν πιο γρήγορα από την αρχική εκτίμηση.

Σίγουρα και ο Πέδρο Μαρτίνς ενημερώνεται καθημερινά. Έχει την δική του αγωνία για το αν θα μπορέσει να τον έχει στην διάθεση του.