Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λέει το «ναι» η Βαγιαδολίδ για Ανουάρ - Αρχίζουν οι επαφές Παναθηναϊκού-ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ - Ολοκληρώνεται πρόωρα ο δανεισμός του Νάγκι

Λέει το «ναι» η Βαγιαδολίδ για Ανουάρ - Αρχίζουν οι επαφές Παναθηναϊκού-ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ - Ολοκληρώνεται πρόωρα ο δανεισμός του Νάγκι

Κοντά σε συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να παραταθεί ο δανεισμός του Ανουάρ Τουχάμι μέχρι το τέλος των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε πρόσφατα με τους υπεύθυνους του ισπανικού συλλόγου και τους μετέφερε το αίτημα των πράσινων για την παράταση του χρονικού διαστήματος δανεισμού για άλλες 20 μέρες και η πρώτη αντίδραση ήταν θετική.

Οι άνθρωποι της Βαγιαδολίδ δεν έχουν δώσει ακόμα την οριστική τους απάντηση, αλλά τόνισαν στον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού πως δεν έχουν κάποια πρόβλημα για να υπάρξει ένα μικρό διάστημα παράτασης του δανεισμού του Μαροκινού μέσου, ενώ επικοινωνία με τον ισπανικό σύλλογο είχε και ο 25χρονος παίκτης, ζητώντας με τη σειρά του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας και όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ανουάρ, ενώ ο Ρόκα θα αρχίσει τις επαφές και με το ΑΠΟΕΛ για την περίπτωση του Γκίας Ζαχίντ.

Αναφορικά με τον Ντόμινικ Νάγκι, όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην προθέρμανση του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.