Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τότε θα κριθούν Λαλά και Ρέαμπτσιουκ – Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Σάλιακας!

Ο Κένι Λαλά δεν έχει βγάλει μάτια έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Άλλωστε και στις πρώην ομάδες του ο Γάλλος δεξιός μπακ-χαφ χρειαζόταν ένα μίνιμουμ διάστημα 2-3 μηνών για να πάρει μπρος. Κατά συνέπεια, ο Λαλά θα κριθεί μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι Γάλλοι του Ολυμπιακού, πάντως, επιμένουν ότι πρόκειται για λίρα εκατό. Απλώς απαιτείται λίγο παραπάνω υπομονή, γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη φορά που ο Λαλά βγήκε εκτός Γαλλίας.

«Άλλος» παίκτης θεωρούν στο λιμάνι ότι θα είναι τη νέα σεζόν και ο Μολδαβός αριστερός οπισθοφύλακας Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς θα έχει εγκλιματιστεί καλύτερα στην ομάδα, κάνοντας κι αυτός προετοιμασία.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός ψάχνει για παίκτες που θα γεμίσουν τα άκρα του και στην ερυθρόλευκη λίστα είναι κα το όνομα του 24χρονου δεξιού μπακ Μανώλη Σάλιακα που έχει αγωνιστεί στις τάξεις των Πειραιωτών κατά το παρελθόν (κυρίως με την Κ20) και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας 30 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ