Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλουν Λουτσέσκου στην Εθνική Ρουμανίας

Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελαν ιδανικά οι επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας, αλλά και οι Ρουμάνοι φίλαθλοι για τον πάγκο της Εθνικής τους ως αντικαταστάτη του Μιρέλ Ραντόι, σε περίπτωση που ο δεύτερος δεν αλλάξει γνώμη σε ό,τι αφορά την αποχώρησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία, εφόσον ο Ραντόι εμμείνει στην απόφασή του, υποψήφιοι για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή είναι οι Γκεόργκι Χάτζι, Έντι Ιορντανέσκου, Λάζλο Μπόλονι και Ραζβάν Λουτσέσκου. Ωστόσο, όπως σημειώνεται, “οι πιθανότητες να αφήσει ο Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ βάσει της ρήτρας των 7 εκατ. ευρώ είναι μηδαμινές”.

Κάπως έτσι, η όλη ιστορία είναι ουσιαστικά… να ‘χαμε να λέγαμε, από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο Λουτσέσκου έχει καυτηριάσει πάρα πολλές φορές στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν τα κακώς κείμενα στην Εθνική Ρουμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ