Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το πρώτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων του Champions League ο ΠΑΟΚ – Η πιθανή ενδεκάδα με Κράσνονταρ

Στο ολοκαίνουριο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ θα δώσει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ την πρώτη μεγάλη «μάχη» απέναντι στη ρωσική ομάδα, με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Έτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Δικέφαλος του Βορρά, πάει με κεκτημένη ταχύτητα για να πάρει το χρυσοφόρο εισιτήριο μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στη Μπεσίκτας και τη Μπενφίκα.

Ξέρει, ωστόσο, πως δεν θα είναι εύκολο το έργο του απέναντι σε μία ομάδα προετοιμασμένη, καθώς έχει ήδη παίξει οκτώ παιχνίδια στο ρώσικο πρωτάθλημα και είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας.

Η Κράσνονταρ, έχοντας υπέρ της μία πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια (με το 2-1 επί του Δικέφαλου του Βορρά στην ίδια πόλη, αλλά σε άλλο γήπεδο), φιλοδοξεί να κάμψει το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει η ελληνική ομάδα που έρχεται με υψηλές προσδοκίες για να πετύχει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστορία της δεν κατάφερε: την πρόκριση στους ομίλους.

Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Άμπελ Φερέιρα και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ τη Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες.

Συνεπώς, προβλέπεται πώς θα ξεκινήσουν Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο Γιαννούλης Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ρέι, Μιχάι, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ και Κούτσιας.

Η Κράσνονταρ, όπως έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι της απέναντι στη Χίμκι, την οποία συνέτριψε με 7-2, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα, κάλυψε το χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αναρριχώμενη στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πιο πίσω από τους πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας.

Η ομάδα της Ρωσίας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Όλσον, Βιλένα, Κλάσον, Βάντερσον, Καμπελά και Μπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 38χρονος Γάλλος Τουρπέν, με βοηθούς τους Ντανό και Ακέ και τέταρτο τον Σνάιντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ