Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ κατά Άρη και Καρυπίδη!

Στην αντεπίθεση η ΕΠΟ κατά Άρη και Καρυπίδη!

Μία ημέρα μετά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Καρυπίδη, η ΕΠΟ έβαλε κατά του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για όσα είπε εναντίον της, με αφορμή την υπόθεση του ban της FIFA.

Με την τοποθέτησή της κάνει λόγο για «κρίσεις που στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία», αναλύοντας το ιστορικό των υποθέσεων με την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την έκπληξη και την αποδοκιμασία της για τις χθεσινές αναφορές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης κ. Θεόδωρου Καρυπίδη, σχετικά με το θέμα της πρόσφατης επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA.

Η Ε.Π.Ο. επισημαίνει και επιμένει ότι οι κρίσεις του στηρίζονται σε ανακριβή στοιχεία, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στους φακέλους των επίμαχων υποθέσεων, επιθυμεί δε να του υπενθυμίσει ότι στο σύνολο του υλικού που διακίνησε η FIFA για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης, και του κοινοποιήθηκε από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Άρης ουδέποτε αντέδρασε επίσημα, ουδέποτε ζήτησε τη συμβουλή και την παρέμβαση της Ε.Π.Ο., έχασε δε ανεξήγητα και αδικαιολόγητα όλες τις διεθνώς ισχύουσες προθεσμίες, προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά της ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Η άσκηση ευτελούς ποιότητας κριτικής εις βάρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί εργαλείο διεκπεραίωσης προσωπικών επιδιώξεων και εσωτερικής επικοινωνίας για άσκηση επιρροής προς τον υπερήφανο, αλλά και απολύτως υποψιασμένο κόσμο του Άρη».