Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίνι… ανασχηματισμός εν όψει Άρη από Μαρτίνς – Ποιοι ξεκινούν βασικοί

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ολυμπιακός και Άρης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports Prime), με σκοπό να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Οι Πειραιώτες αναζητούν την όγδοη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, η οποία θα τους στείλει στο +8 από τη δεύτερη θέση και την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. 

Επιπλέον, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, καθώς, εξαιρώντας το 1-0 από τον Ιωνικό, σε όλα τα παιχνίδια μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» είναι σταθερά καλοί.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά και οι Καρμπόβνικ, Τζολάκης. Όπως αναμενόμενα και ο Σεμέδο. Ο Άρης θα αγωνιστεί δίχως τον Σούντγκρεν, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ κανονικά υπολογίζονται Κουέστα και Εντιαγέ. Εκτός έμεινε και ο Καμαρά, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκη – Λόπες, Μασούρα, Α. Καμαρά – Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ