Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ερασιτέχνης Άρης

Η αντίδραση του ερασιτέχνη Άρη στις καταγγελίες Καρυπίδη

Οι καταγγελίες του Θόδωρου Καρυπίδη, αναφορικά με τις απειλές που δέχτηκε σε βάρος της ζωής του και της οικογένειας του προκάλεσαν σοκ. Ο Ερασιτέχνης Άρης με ανακοίνωση του εξέφρασε την συμπαράσταση του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του συλλόγου τάσσονται στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της ΠΑΕ δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι πλέον ο ΑΡΗΣ ενοχλεί. Ενοχλεί επειδή σκαρφάλωσε (και θα συνεχίσει να σκαρφαλώνει) σε ύψη που πολλοί δεν περίμεναν. Ο πόλεμος λάσπης που ξεκίνησε συντονισμένα, αλλά και οι πρωτοφανείς απειλές κατά της ζωής του κ. Καρυπίδη, βρίσκουν σύσσωμο τον ΑΡΗ ενωμένο σαν μία γροθιά. Και όταν συμβαίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να τον λυγίσει.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως θεματοφύλακας όλων των τμημάτων του συλλόγου, είναι στο πλευρό του προέδρου της ΠΑΕ και θα σταθεί αρωγός σε κάθε κίνησή που θα αποφασίσει να κάνει, μετά από τις αποκαλύψεις – σοκ στις οποίες προχώρησε. Στέλνουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι θα βλάψουν τον ΑΡΗ και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς του, ότι με λάθος σύλλογο τα έβαλαν…».