Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρεμπρόφ

Τι συμβαίνει με ΑΕΚ και Ρεμπρόφ; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την «Ένωση»;

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής και η ΑΕΚ ψάχνει τον επόμενο προπονητή εδώ και αρκετό καιρό. Ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, κυρίως Ισπανών και Γάλλων προπονητών, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε και το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο Ουκρανός σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πολύ καλός προπονητής στην Φερεντσβάρος βρέθηκε στην λίστα της «Ένωσης» και είχε επαφές με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Το κονέ έγινε από τον μάνατζερ που έφερε τον Ολεγκ Νταντσένκο προ καιρού, αλλά παραμένει μία πολύ δύσκολη περίπτωση ο Ρεμπρόφ. Και αυτό διότι έχει συμβόλαιο με την ουγγρική ομάδα και δεν είναι εύκολο να «σπάσει» αυτό, ενώ θα ήθελε να κεφαλαιοποιήσει τις καλές χρονιές με την Φερεντσβάρος με ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του προπονητικά και όχι με μία ελληνική ομάδα. Όμως η ΑΕΚ διατηρεί τις ελπίδες της, παρότι δεν είναι πολλές.

Η… ζωή όμως δεν τελειώνει στον Ρεμπρόφ. Η ΑΕΚ έχει ψηλά στην λίστα της και έχει ξεσκαρτάρει ακόμη 3 περιπτώσεις προπονητών. Και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους, με στόχο να τελειώσει το θέμα προπονητή άμεσα.

Η διορία που έχει θέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εντός Μαΐου, αλλά όσο πιο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα προχωρήσει ο σχεδιασμός. Άλλωστε μέσα Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία και η ΑΕΚ έχει πολλές μεταγραφικές ανάγκες, με την ομάδα να έχει πολλές ανάγκες και σημαντικά κενά. Άρα η άποψη του νέου προπονητή έχει σημαίνοντα ρόλο.

Να θυμίσουμε πάντως ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ουγγρικής ιστοσελίδας «Nemzetisport», ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 με τη Φερεντσβάρος, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο και μάλιστα, τονίζει το δημοσίευμα, αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Γκάμπορ Κουμπάτοφ, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.