Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξαιρετικά νέα στην ΑΕΚ: Κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού – Αρνητικοί Σβάρνας και Σάκχοφ!

Ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ σχετικά με τα νέα τεστ για τον κορονοϊό.

Όχι μόνο δεν ανιχνεύθηκε κανένα νέο κρούσμα στους κιτρινόμαυρους, αλλά αρνητικοί είναι πλέον και οι Στράτος Σβάρνας και Γεβχέν Σάκχοφ που τίθενται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα!

Αρνητικό ήταν και το δεύτερο τεστ των Πέτρου Μάνταλου, Μιχάλη Μπακάκη και Νασίμ Χνιντ.

Τέλος, αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πλέον, στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες μέρες να βγουν αρνητικοί οι Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Ινσούα και Σαμπανάτζοβιτς, ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις και φυσικά να αναρρώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του σταφ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Κανένα νέο κρούσμα δεν προέκυψε στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κατά τον σημερινό έλεγχο στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους, μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας, ενώ δεύτερο αρνητικό τεστ είχαν οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ.

Αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ