Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το έστρωσε στο Αλκαζάρ – Στον «αέρα» το ΑΕΛ-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Στα… λευκά έχει ντυθεί η Λάρισα, εκεί όπου στις 5:15 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Super League 1.

Από χθες νωρίς το απόγευμα χιονίζει ασταμάτητα στην πόλη της Θεσσαλίας και το έχει στρώσει παντού.

Μετά την έντονη χιονόπτωση μέσα στο βράδυ, στο Αλκαζάρ το έστρωσε για τα καλά, με το χιόνι μάλιστα να αγγίζει τα 13 εκατοστά!

Ως εκ τούτου, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για την διεξαγωγή της αναμέτρησης των βυσσινί με τους κιτρινόμαυρους.

Στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα, αλλά είναι πιθανόν ούτε κι εκεί να υπάρξει απόφαση για την τέλεση ή μη της αναμέτρησης, καθώς βάσει κανονισμού οι δύο ομάδες μαζί με τους διαιτητές θα πρέπει να μεταβούν κανονικά στο γήπεδο, ώστε να τσεκαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Δείτε φωτογραφίες από τη Λάρισα από το πρωί της Κυριακής:

Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ