Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κόκκινο» της ΕΛ.ΑΣ. για τελικό στη Ριζούπολη – Πού ζητάει να γίνει – Κίνδυνος αναβολής!

Άνω-κάτω ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (26/7, 21:00) που δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή ούτε το πού, αλλά ούτε και το πότε θα γίνει.

Οι πιέσεις για να μπει «μπλόκο» στη Ριζούπολη μέσω της Αστυνομίας τελικά έπιασαν τόπο και η ΕΛ.ΑΣ. άναψε… κόκκινο!

Σε επίσημη ενημέρωση προς την ΕΠΟ, η Αστυνομία γνωστοποίησε ότι ουσιαστικά αδυνατεί να διαφυλάξει την τάξη σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Μιλάμε δηλαδή για 200-300 άτομα μαζί με τις αποστολές και τα ΜΜΕ.

Μάλιστα, ζητάει από την ΕΠΟ όχι απλά να μη διεξαχθεί ο τελικός στη Ριζούπολη, αλλά να γίνει κι εκτός Αττικής, αφού επισημαίνει ότι παρόμοιοι λόγοι ασφαλείας εμπίπτουν και για τα γήπεδα του Περιστερίου και της Νέας Σμύρνης!

Κι όλα αυτά ενώ στις 2:00 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη στην Περιφέρεια  Αττικής, όπου παρά την αρχική άδεια που έδωσε για τη Ριζούπολη, ακολούθως τα γύρισε με παρέμβαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, ζητώντας επανεξέταση.

Αν η ΕΛ.ΑΣ. επιμείνει να μη διεξαχθεί ο αγώνας στην Αττική, τότε είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού με νέο ορισμό πιθανότατα για τις 2 Αυγούστου, αφού μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο να αναλάβει άλλη αστυνομική διεύθυνση εκτός λεκανοπεδίου την ευθύνη.

Η Αστυνομία, πάντως, δεν βάζει μέσα στα γήπεδα που δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα το ΟΑΚΑ, το οποίο μόλις χθες ζήτησε ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ