Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ορφέας Ξάνθης

Γ' Εθνική: Καταγγελία για... συνθήκες ζούγκλας σε μπαράζ ανόδου (ΦΩΤΟ)

Επεισοδιακό ήταν το ξεκίνημα των αγώνων για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Στο παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Ορφέα Ξάνθης, οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν συνθήκες «ζούγκλας».

Σε μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε ο Ορφέας Ξάνθης πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, καταγγέλλει ότι σε περίοδο πανδημίας που επιτρέπονται μάξιμουμ 170 άτομα στο γήπεδο, στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας βρέθηκαν 2.000 άτομα και μάλιστα εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι.

Μάλιστα, δημοσιεύονται και φωτογραφίες με τη γεμάτη από κόσμο εξέδρα. «Ελλάς το μεγαλείο σου! 2021 και 2000 κόσμο στο γήπεδο, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι. Η κρίση δική σας!», ανέφερε το μήνυμα του Ορφέα…

Την ίδια ώρα, από την Αναγέννηση καταγγέλλουν ότι μετά το γκολ της ομάδας τους, κάποιος από τον πάγκο του Ορφέα τραβούσε φωτογραφίες την εξέδρα, για να κάνουν μετά την καταγγελία. Γι’ αυτό και οι παίκτες της πανηγύρισαν σαν… φωτογράφοι το γκολ του Λώττα στο 87’.