Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης - Στα μπαράζ με Ηρόδοτο ο Πανιώνιος

Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η έφεση της Ηλιούπολης - Στα μπαράζ με Ηρόδοτο ο Πανιώνιος

Στο κενό έπεσε η έφεση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου και έτσι η ομάδα της Νέας Σμύρνης ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου (με τον Ηρόδοτο) από τη Γ’ Εθνική στη νέα Super League 2, ενώ ανακηρύχθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια στον 6ο όμιλο.

Η Ηλιούπολη είχε προσφύγει στην Πειθαρχική Επιτροπή για αντικανονική συμμετοχή του Κοντοέ στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η προσφυγή είχε απορριφθεί και σήμερα ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ ότι την ίδια τύχη είχε και η έφεση της Ηλιούπολης κατά της απορριπτικής απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Απορριπτική ήταν και η έφεση κατά του ίδιου του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου που χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, ως «απαράδεκτη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ.

Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ'' κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».