Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μονόδρομος η νίκη με Ομόνοια για ΠΑΟΚ – Τα πλάνα του Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ κάνει απόψε (19:55) πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Ομόνοια και στοχεύει μόνο στο τρίποντο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, πρέπει να κερδίσει τους Κύπριους στην Τούμπα, ενώ έξτρα κίνητρο αποτελεί και η βαθμολογία των δύο χωρών στο ranking της UEFA, όπου η Ελλάδα είναι πίσω από την Κύπρο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν με τον ιδανικό τρόπο, ο Αμπέλ Φερέιρα το γνωρίζει αυτό και γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή σύνθεση ενόψει του ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει και πάλι το 4-3-3 και να έχει στο τέρμα τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι, ως φουλ μπακ τους Μάτος και Γιαννούλη, ενώ από εκεί και πέρα θα αγωνιστούν στο κέντρο οι Νινούα και Σβαμπ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης στα πλάγια της επίθεσης και ο Τσόλακ στην κορυφή.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Εκτός είναι οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι του Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Φαμπίνιο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπατεάκ, Τζόρντι Γκόμεζ, Παπουλή, Ασαντέ, Σενέ και Ντούρις.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι οι Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν, βοηθοί του οι Ντέιβιντ Ρουμ και Γκρέιμι Στιούαρτ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ντόναλντ Ρόμπερτσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ