Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με στόχο να διευρύνει το αήττητο εκτός έδρας σερί της στο Europa League η ΑΕΚ – Αυτούς ξεκινά ο Καρέρα με Μπράγκα

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για την ΑΕΚ ισχύει εις διπλούν απόψε (22:00), καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, σ’ ένα ζευγάρι που πιθανότατα θα «μάχεται» για την πρόκριση στην επόμενη φάση ως το τέλος.

Η Ένωση θα επιχειρήσει να διευρύνει το αήττητο σερί της στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, στην οποία αγνοεί την ήττα εδώ και εννιά χρόνια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάσιμο Καρέρα έχει ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών (Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Αλμπάνης συν τον ανέτοιμο Γαλανόπουλο και τους Παουλίνιο-Σιμάνσκι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς) και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή πιθανότατα θα αποτελείται από τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου στην τριάδα της άμυνας, τους Βασιλαντωνόπουλο, Λόπες ως φουλ μπακ, τους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στο κέντρο και τους Λιβάγια και Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, αντί του Τσιγκρίνσκι να αγωνιστεί ο Σβάρνας και αντί του Ανσαριφάρντ ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Ινσούα, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Τάνκοβιτς και Χριστόπουλος.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν με τους Ματέους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.

Στο γήπεδο αναμένεται να υπάρχουν 2.250 φίλοι της ομάδας του Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γάλλος Ρούντι Μπουκέ, βοηθοί του οι Γκιγιόμ Ντεμπάρ και Ορελιάν Μπερτομιέ και τέταρτος ο Αμορί Ντελερού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ