Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιούλμαν

Γιούλμαν: «Όλοι είναι συγκλονισμένοι για τον Κρίστιαν»

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν, μίλησε για το πως αντιμετώπισε ο ίδιος και οι παίκτες του το περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν, δηλώνοντας συγκλονισμένος.

Ο Κάσπερ Γιούλμαν αρχικά αναφέρθηκε για την αλλαγή του Σίμον Κιάερ: «Ο Σίμον επηρεάστηκε σημαντικά μιας και είναι καλός φίλος του Έρικσεν. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει. Έκανε ένα σουτ, αλλά είχε τελειώσει ο αγώνας γι' αυτόν. Μπορώ να φανταστώ την πίεση, σαν να έπαιζα εγώ» και πρόσθεσε:

«Στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν συγκλονισμένοι, καθίσαμε και αγκαλιάσαμε ο ένας τον άλλο. Παίκτες μιλούσαν με τις οικογένειες τους, το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι μία δύσκολη νύχτα για όλους μας. Οι σκέψεις μας είναι στον Κρίστιαν και την οικογένεια του. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος». 

Για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας είπε: «Είχαμε δύο επιλογές, να παίξουμε τον αγώνα σήμερα ή αύριο το μεσημέρι. Όλοι συμφωνήσαμε να παίξουμε σήμερα. Δεν μπορείς να παίξεις έχοντας τόσα πολλά συναισθήματα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. ήταν απίστευτο το πως μπόρεσαν οι παίκτες να βγουν και να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο».