Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τσέφεριν

Τσέφεριν: «Ο Ανιέλι με κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Για «εσχάτη προδοσία» κατηγόρησε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν τον Αντρέα Ανιέλι για την υπόθεση της European Super League σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό «So Foot».

Ο πρόεδρος της UEFA υποστήριξε ότι ο κουμπάρος και μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος του πρόεδρος της Γιουβέντους«δεν υπάρχει ως άνθρωπος πια για τον ίδιον», καθώς «τον κορόιδευε μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι την τελευταία μέρα».

«Σε αυτήν την υπόθεση, μπορούμε να βάλουμε τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Βάζω τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη, γιατί το θέμα είναι προσωπικό. Στα μάτια μου αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια. Πίστευα ότι μάς συνέδεε φιλία, αλλά με κορόιδεψε μπροστά στα μάτια μου μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι την τελευταία μέρα. Μού έλεγε ότι δεν έπρεπε ν' ανησυχώ για κάτι. Είχε ήδη υπογράψει όμως τα πάντα για να μπει στην European Super League.

Στη δεύτερη κατηγορία θα βάλω τους προέδρους που μου έλεγαν ότι είναι κοντά μου. Λυπάμαι που δεν μου είχαν πει τίποτα. Η τρίτη κατηγορία είναι οι πρόεδροι με τους οποίους δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους», υποστήριξε ο 53χρονος Σλοβένος παράγοντας.