Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: Προχωρούν οι αλλαγές στη διοίκηση

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να γίνουν αλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και προχωράει στις πρώτες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλει να γίνει πιο σύγχρονο το μοντέλο της διοίκησης στην ομάδα και για αυτό τον λόγο σκέφτεται να αναβαθμιστεί ο ρόλος που έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής λειτούργησε την περσινή σεζόν, ως ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση, όμως τις επόμενες ημέρες ο ρόλος του αναμένεται να αναβαθμιστεί και να έχει περισσότερες αρμοδιότητες. Παράλληλα, στις τάξεις του «Δικέφαλου» του Βορρά υπάρχουν σκέψεις για την επιστροφή του Ζήση Βρύζα. Και με αυτόν αναμένεται να υπάρξουν επαφές, προκειμένου να καθοριστεί ο ρόλος και οι αρμοδιότητες που θα έχει.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του Γιώργου Γιακουμάκη παραμένει στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους». Οι επαφές με την Κρουζ Αζούλ θα συνεχιστούν, είτε για την αγορά των δικαιωμάτων του, είτε για τον δανεισμό του. Ο Έλληνας επιθετικός είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ ως δανεικός και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμεί την παραμονή του, καθώς ταιριάζει με το αγωνιστικό στιλ της ομάδας, κάτι που φάνηκε και από τις επιδόσεις του, καθώς ο διεθνής παίκτης είχε 15 γκολ και δυο ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ