Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Διπλή προπόνηση με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας

Την πρώτη τους διπλή προπόνηση στη φετινή προετοιμασία πραγματοποίησαν την Παρασκευή (20/6) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μπαίνοντας για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υπό τις οδηγίες του Ρουί Βιτόρια, το “τριφύλλι” δούλεψε τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδι στο μισό γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την τρίτη ημέρα προπονήσεων επέλεξε ο Ρουί Βιτόρια και το επιτελείο του για να κάνει διπλό (πρωί και απόγευμα) πρόγραμμα στους ποδοσφαιριστές.

Ένα μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση, με το μεγαλύτερο μέρος πάντως να αναλώνεται σε παιχνίδι στο μισό γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ