Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δοκιμασία στο Καζάν με την Ούνικς του Χεζόνια για τον Ολυμπιακό

Δοκιμασία στο Καζάν με την Ούνικς του Χεζόνια για τον Ολυμπιακό

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο Καζάν περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Ούνικς (18:00, Novasports Prime) του Μάριο Χεζόνια.

Οι Ρώσοι μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην Euroleague έχουν βρει τα πατήματά τους και θεωρούνται μία από τις πιο ανεβασμένες ομάδες της διοργάνωσης. Με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και ρεκόρ 7-5 η Ούνικς βρίσκεται στην 6η θέση της διοργάνωσης και απειλεί ευθέως τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται με φόρα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, νίκη που τους εδραίωσε στην πρώτη τετράδα με ρεκόρ 8-4. Χωρίς προβλήματα απουσιών ταξίδεψε στην Ρωσία η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν επικρατήσει και στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Αρχικά είχαν νικήσει 90-75 στη Ρωσία και στη συνέχεια 88-59 στο ΣΕΦ, για την Euroleague της σεζόν 2016-2017. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αννε Πάντερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Η αναμέτρηση στο Καζάν έχει ώρα έναρξης τις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

Ούνικς - Ολυμπιακός (18:00, Novasports Prime)
Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30, Novasports 4)
Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 2)
Άλμπα - Αρμάνι Μιλάνο (21:00, Novasports 5)