Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλα ανοιχτά ανάμεσα σε Χαϊντενχάιμ και Έλβερσμπεργκ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο μπαράζ ανόδου/παραμονής ανάμεσα στη 16η της Bundesliga, Χαϊντενχάιμ και την 3η της Bundesliga II, Έλβερσμπεργκ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο «Voith-Arena» και την υπόθεση ανόδου να παραμένει αμφίρροπη.

Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της 26ης Μαΐου, στο «Waldstadion Kaiserlinde» εκεί όπου θα μάθουμε αν η Χαϊντενχάιμ θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και αν η Έλβερσμπεργκ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Bundesliga II ή αν θα υπάρξει ανατροπή ρόλων.

Η Έλβερσμπεργκ έδειξε τις προθέσεις της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, παίρνοντας προβάδισμα 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Πέτκοφ (18′) και Ασλάνι (42′).

Ωστόσο, η Χαϊντενχάιμ αντέδρασε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε τρία λεπτά με γκολ των Ζιερσλέμπεν (62′) και Χόνσακ (64′), διατηρώντας ελπίδες για την παραμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ