Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Δίπλαρος με buzzer beater «σκότωσε» τον Προμηθέα

Από τον… Παράδεισο στην κόλαση και πάλι πίσω για την Καρδίτσα.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο +16 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, ο Προμηθέας έφτασε στην ανατροπή με την μυθική εμφάνιση του Τζόρνταν Γουόκερ και τους 20 πόντους του στο τελευταίο δεκάλεπτο (!) για το 73-74 στα 9 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Δίπλαρο να «χτυπά» τελευταίος και με σουτ στα 3 δέκατα να χαρίζει τη νίκη στην Καρδίτσα με το τελικό 75-74.

Κάπως έτσι, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά των Playoffs της GBL, στέλνοντάς την σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην Πάτρα για την πρόκριση στους «4».

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κασελάκης και Χόχλερ με 16 πόντους, με τον Λιούις να προσθέτει 11 πόντους και 6 ριμπάουντ. Για τους Πατρινούς, ο Γουόκερ ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 6 ασίστ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Παπανικολόπουλος): Χολ 9 (1/2 τρίποντα, 8 ασίστ), Λιούις 11 (1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Κασελάκης 16 (4/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Καμπερίδης 6 (3 ριμπάουντ), Οκόρο 6, Χόρχλερ 16 (12 ριμπάουντ), Καπετάκης, Δίπλαρος 9 (1/5 τρίποντα, 3 ασίστ), Δ. Χατζής, Κ. Χατζής, Άλεν 2, Χρηστίδης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Γούοκερ 26 (3/9 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Λούντζης 9 (1/5 τρίποντα), Σίτου 9, Βαρνάντο 16 (2/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ιβούντου 8, Μπαζίνας, Κένι Γουίλιαμς 3, Λάγιος, Καραγιαννίδης 3, Κέι Τζέι Γουίλιαμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ